Golfäventyret Cup

Välkommen till Golfäventyret Cup Lördag den 11:e Juli!

Alla barn och ungdomar är välkomna att vara med på denna roliga golfaktivitet. Klockan 9:00 kommer vi köra igång med uppvärmningslekar och samlas vid S:t Tora Links, korthålsbanan mellan kiosken och hål 6. Därefter får man testa på olika golfövningar och spela på 30-, 50- och 100-bana

Dagens program kl. 09:00 – 11:30

Spel och aktiviteter i Golfäventyret Cup:

  • Spela 30-bana
  • Spela 50-bana
  • Spela 100-bana
  • Övningar från Golfäventyret
  • Startkit till alla som deltar
  • Något att äta

Det går alltså utmärkt att komma och vara med någon gång mellan klockan 9:00 – 11:30. Det går bra att vara med på alla aktiviteterna eller bara någon och du är välkommen även om du inte är medlem i någon golfklubb. Alla kan vara med oavsett om man testat på golf tidigare eller ålder.

Startavgift för Golfäventyret Cup är 40 kronor och då ingår tävling, startkit, samt något att äta. Föräldrar följer med som markörer och hjälper till med säkerheten kring aktiviteterna. Självklart får ni också gärna vara med och testa på de olika övningarna och spela på banorna.

Du kan tävla individuellt, i lag eller så deltar du utan att tävla.
Alla deltagare får deltagarpris och syftet är att det ska vara kul – inga resultatlistor finns på plats. Däremot kan du prova flera gånger och försöka förbättra ditt personbästa.

 

Anmäl dig till Golfäventyret Cup till: alexandra@togk.se senast den 8/7.

Det går bra att betala startavgiften på plats med swish eller efteråt i receptionen.

 
Välkommen till en riktigt kul golfdag!