Juniorträning vår och höst 2020

När börjar vårträningen
Vi börjar vårträningen vecka 14, månadsskiftet mars/april och kör fram till vecka 24 i början på juni med uppehåll för Påsken då vi kommer att ha andra aktiviteter på klubben

Men när är höstträningen då
Vi kör igång vecka 33 i augusti och kör fram till mitten av oktober om vädret tillåter

 
Hur kommer träningarna se ut då
Vi kommer köra tisdagar och torsdagar och kör två timmar vid varje tillfälle. Vi börjar klockan 16:30 och Alexandra kör första timmen. Andra timmen kör ni egenträning med utgångspunkt från Alexandras instruktioner.

  1. För er med officiellt hcp kommer vi erbjuda möjligheten att följa med och spela på Bjäre GK, Båstad GK och Åkagårdens Golfklubb på samma sätt som vi gjorde under 2019. Detta kommer erbjudas 2 ggr/termin och är kostnadsfritt.
  1. Eventuellt kommer vi ha ett träningsutbyte med någon eller några av våra grannklubbar redan under våren- försommaren. Kostnadsfritt.
  1. Vi kommer ha extra aktiviteter under Påsken med eget schema. Kostnad tillkommer.
  1. Vi kommer erbjuda träning under sommaren med eget schema. Kostnad tillkommer.
  1. Dessutom kommer vi ha massor av tävlingar under säsongen. Mer information kring dessa kommer när det närmar sig.

Kostnad juniorträning vår och höst 2020

För att delta i juniorträningen betalar du en träningskostnad samt en medlemskostnad. Du kan välja mellan att lösa ett vanligt medlemskap vilket ger dig fri tillgång till allt som ingår i ett medlemskap på klubben. Väljer du att vara träningsmedlem har du tillgång till allt under träningstillfällena.

Träningskostnad
Prova på medlem (0-14 år)                   0 kr
Vår- och höstträning                            600 kr / termin

För dig som inte är medlem till kommer ett träningsmedlemskap: 
Träningsmedlem              - 14 år           300 kr/termin

Anmälan och betalning gör du via Swish 1230845453 (Torekovs GK) och skriv "Juniorgolfare 2020 (och namn på deltagare)". Vid frågor maila gärna till alexandra@togk.se