Tränare 2018

Här kommer en presentation av de duktiga tränare som kommer att hjälpa vår Pro Stefan Condé i sommar. Träningen kommer att starta nu på tisdag den 26e juni och pågå fram till torsdagen den 9e augusti. För mer information och anmälan titta på klubbens hemsida och under fliken Juniorer. För att vi skall kunna planera och se till att så många som möjligt kan vara med i sommar är vi tacksam för att ni anmäler i tid.

Philip Fransson

 

Hej,

Jag heter Filip och är 24 år gammal. Bor och uppvuxen i Umeå, men spenderar somrarna nere i Torekov. Har spelat tävlings golf i 10 års tid, varav 4 år på college i USA. Närspel är min styrka i spelet och det jag även föredrar att träna i mitt spel. Gillar även linksgolf och Torekovs bana står högt i min lista över svenska banor. I sommar kommer jag att vara tränare hos juniorerna men också hjälpa till i receptionen så mig kommer ni att se en hel del på klubben i sommar.

 

Christian Hovstadius

 

Hej,

Jag heter Christian och är 21 år gammal. Kommer från Landskrona, spenderat nästan varje sommar i Torekov och bor just nu i USA. Spelat golf så länge jag kan minnas, Torekov på sommaren och resten av året på Landskrona GK. Började tävla år 2010 när jag var 13 år, och efter det mer och mer golf. Nu Studerar på Bethune-Cookman University i Daytona Beach, Florida och spelar i deras herrlag. Älskar att träna, framförallt puttning och närspel, men även fys (löpning, styrketräning etc).

Tycker Torekovs golfbana är en av de banorna att spela då den är så speciell och annorlunda layout.

 

Fredrik Nilsson

 

Hej,

Jag heter Fredrik. Jag är uppvuxen på Torekovs GK och representerade juniorlaget och spelade på sydtouren under ett antal år. Sedan utvecklade jag min golf ytterligare under ett träningsläger i Arizona, USA, lett av Paul Casey. Under min uppväxt brukade jag träna juniorer både i Torekov och på Bjäre Golfklubb. Jag har sedan jobbat aktivt med golf i Shanghai där jag var tränare för olika golfspelare i alla åldrar. Min styrka inom golf är att jag har insett att golf inte bara är en tekniksport utan att den bygger mer på den mentala inställningen.

Jesper Littorin

 

Jesper är 21 år, och är uppväxt som sommarspelare i Torekov men bor och tävlar för Lidingö GK utanför Stockholm. Har tävlat mkt i Sverige de senaste åren i Sverige.