Alexandra Idrottsansvarig på Torekovs GK

Alexandra Lennartsson är en mycket välmeriterad golfspelare och har varit professionell golfspelare under ett flertal år där hon har flera topplaceringar både individuellt och i lag. Hon har bland annat tävlat på Swedish Golf Tour och LETAS. Under vinterhalvåren har hon även tävlat på Sunshine Ladies Tour i Sydafrika. Under sina 3,5 år med collegegolf i USA genomförde Alexandra en examen i marknadsföring.

Alexandra har gått ett flertal kurser inom golf och går just nu Högre Tränarutbildningen via PGA of Sweden. I december ska hon vara med och representera PGA of Sweden i International Team Championship. Det senaste året har Alexandra varit golfinstruktör på Nyköpings Golfklubb och Jönåkers Golfklubb och har jobbat med allt från knattar upp till elitlag, coachat seriespelslag, hållit i grupp- och privatlektioner samt nybörjarkurser. Alexandra har även lång erfarenhet från servicebranschen, där hon har haft både drift- och personalansvar.

"Att få vara en del av den satsning som görs nu på Torekovs GK är något jag är väldigt stolt och glad över. Ska bli otroligt kul att få dela med mig av den kunskap och erfarenhet jag har fått genom åren.  Jag ser verkligen fram emot att träffa er alla medlemmar på klubben." Alexandra

Med Alexandras stora golfkunnande. bakgrund och erfarenhet inom serviceyrket kommer hon att vara en viktig pusselbit i vårt team och i klubbens framtida uteckling. Hon påbörjar sin tjänst i månadsskiftet feburari/mars 2020.

Vi hälsar Alexandra varmt välkommen till Torekovs GK!