Välkomna till Sommar Yoga på Torekov Golfklubb!

I sommar erbjuder vi yoga på klubben. Klasserna passar såväl nybörjare och som vana yogis. Alla är välkomna.

Onsdag 24 juli, 08.30, Morgonyoga med Cecilia Wikner (60 min) 
Onsdag 31 juli, 17.00, Kvällsyoga med Marianne Engvall (75 min) 
Lokalen är på klubbhusets ovanvåning, ingång restaurangen. Sköna kläder och gärna en tröja till vilan. Anmälan görs i förväg i receptionen på Torekovs GK, tfn. 0431 - 44 98 40l Först till kvarn gäller.
Pris 175 kronor/tillfälle (hyra matta 25 kronor). Betalas på plats. Varmt välkomna! 

Våra lärare: 
Cecilia Wikner och har yogat regelbundet i mer än 20 års tid. Hon har praktiserat många olika former av yoga men Ashtanga yoga är den metod som hon främst utövar. Cecilia började undervisa yoga år 2003 och har sedan dess arbetat bland annat på Stationshuset i Saltsjöbaden, Atmajyoti i Stockholm och under fyra års tid i Förenade Arab Emiraten. Cecilia har i grunden en 200 timmars teachertraining med R. Alexander Medin och flertalet teachertrainings och intensivkurser med Ron Reid och Marla Meenakshi. Andra lärare som inspirerar undervisnigen är bland annat Maty Ezaraty och Petri Räisänen. 

Under åren har Cecilia även vidareutbildat sig för flertalet internationellt erkända lärare både i Sverige och utomlands och hon har varit i Mysore, Indien, hos Sri K. Patthabi Jois och R. Sharath Rangaswami. Sedan januari 2012 driver Cecilia även sin egen yogastudio i Saltsjö-Duvnäs.


Marianne Engvall har yogat i 18 år och har undervisat sedan 2008 varav flera år i Sydafrika. Hon undervisar på studios, på företag och hotell samt ger privat yoga och workshops. Marianne har i grunden två stycken RYT 200 teacher trainings och vidareutbildar sig regelbundet inom yoga, ayurveda och hälsa. Några av Mariannes lärare och inspirationskällor är Jim Harrington, Hylton Jaggard och Lauren Porter. 

Mariannes väg till yoga har gått via Tai Chi och Qigong medan hon bodde i Hongkong och ett djupt intresse för Ayurveda och meditation. I början undervisade Marianne främst Ashtanga, men är idag inriktad på Hatha, Vinyasa, Yin, Gravidyoga, Restorativ yoga och yoga som är speciellt utformad för att vara komplement till idrotter som cykling, ridning, golf mm. Dessutom undervisar hon i yoga anpassad för seniorer. Marianne är även yogalärare i olika välgörenhetsprojekt i Sydafrika.

Kommentarer