Dax att boka the 18 club

I år kommer vi på Torekovs Golfklubb ansluta oss till ett träningskoncept som heter "the18club". Konceptet går ut på att vi kommer erbjuda er medlemmar gruppträningar under hela säsongen. Träningarna är uppdelade i 6 olika kategorier, putt, chip, pitch, bunker, sving samt regler- & spelstrategi.

Du väljer själv på vad och när du vill träna. Alla träningspass bokas via the18clubs applikation som du får tillgång till när du ansluter dig. Målet med träningen är att du ska sänka ditt handicap med 18% från 1 jan till 30 september. Lyckas du med detta är du kvalificerad för finalspel i höst. Är det färre än 30 spelare som lyckas med detta spelas finlalen med de 30 som sänkt sig mest under säsongen. Tänk på att du måste ha minst 10 registrerade rundor för att kvalificera dig för finalspel.

Vill du läsa mer eller ansluta dig gå till www.the18club.se