Juniorträning för klubbens medlemmar sommaren 2019

Nu kan du anmäla dig till sommarens juniorläger.

Välkomna till ännu en sommar med Torekovs Golfklubb. Vi i juniorkommittén kan summera säsongen 2018 som en stor succé, och siktar ännu högre för sommaren 2019!

Årets sommarträning kommer att ske veckorna 26 – 31, med start tisdag den 25e juni. Som förra året behåller Philip Fransson huvudansvaret för juniorträningen. Vid Philips sida välkomnar vi William von Uexkull och Axel Romney som assisterande tränare – båda bekanta ansikten då de har tävlat och tränat på klubben tidigare säsonger. Varje träningstillfälle kommer att ha ett särskilt syfte där de olika golfmomenten ingår. Vi kommer att utnyttja klubbens övnings- och spelfaciliteter i syfte att göra träningen varierad.

Utöver veckoträningarna (som hålls tisdagar och torsdagar), kommer juniorer med tävlingsambitioner och lite mer golfkunskap att erbjudas miniläger. Dessa är längre träningstillfällen där träningen främst kommer att genomföras ute på banan. Mer info kring tider och datum kommer att informeras löpande.

Årets träning erbjuds medlemmar som har handicap 54 el lägre. Klubbens Pro Stefan Condé har som vanligt gruppträning för juniorer som inte tagit sitt gröna kort.

Läs mer om sommarens olika läger här >>

Kommentarer