Nu drar tisdagsgolfen och kvällsnian igång igen!

Tisdagsgolf: Tisdagar kl. 09.00 from 21 aug

Samling från 08.15 och lottning kl. 08.45.

Startavgiften är 20 kr. Även klubbhcp.

Spelformen är poängbogey och det är omvänd shotgun.

Kvällsnian: Tisdagar kl. 17.00 med träning kl. 16.00.

Till klubbens alla medlemmar.

Vi har på mångas förfrågan ändrat lite i kvällsnian. Vi går tillbaka till ursprungsförfarandet så nu behöver du anmäla dig senast kl. 12.00 samma dag för att deltaga i tävlingen.

Du behöver inte anmäla dig till träningen med Stefan som äger rum kl 16.00 före tävlingen.

Startavgiften är 20 kr.

Vi spelar i olika spelformer växelvis per tillfälle.

Pb, Gs/Pb, Fb/Pb och Fs/Pb o.s.v.

Poängbogey (Pb): Individuellt. Räkna slag tills poängen är slut och tag då upp bollen.

Greensome (Gs): Lag om två spelare. Båda slår ut och sedan väljer man en boll att spela vidare på vart annat slag

Fyrboll-Bästboll (Fb): Lag om två spelare. Var och en spelar poängbogey med det antal erhållna slag som hcp medger (reducerat med 10%) Bästa spelare ger en poäng till sitt lag per hål.

Foursome (Fs): Lag om två spelare. Välj vem som ska spela ut på alla ojämna hål och vem som spelar ut på jämna hål, spela därefter vidare vartannat slag.

Stefan Condé fortsätter att ge klubbens alla medlemmar kostnadsfri golfträning i grupp en timme före d.v.s. kl. 16.00. Det gäller även för icke-tävlande.

Prisutdelning för månadens alla tävlingar sker i början av varje månad i samband med månadens första kvällsnia.

Övning på tävlingsbanan före tävlingen är tillåten.

Observera olika spelformer under månadens olika datum

Tävlingsansvarig kommer att sköta lottning av lagtävlingar.

Speltillfällen under hösten 2018

Augusti