Sommarens roligaste säsongsarbete i fantastisk miljö

Vi söker en pigg och glad receptionist inför sommaren 2018. I denna tjänst är service i fokus, du hjälper våra medlemmar och gäster och får dem att känna sig välkomna på klubben. Arbetet innebär med andra ord mycket medlems- och gästkontakt. Vi ser gärna att du både tycker om och är van vid att möta olika sorters människor och med lätthet kan anpassa dig efter deras behov. Och att du tycker om att ha många bollar luften samtidigt.

Dina arbetsuppgifter är medlemshantering och bokningar av golftider. Du arbetar även i kassan och du ska ha god datorvana.

Spelar du golf och har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med golf är det meriterande, men inget krav.
Anställningstid: v 25-33 el enl ök . I tjänsten ingår helgarbete.
Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande till tjänsten.

Är detta en tjänst som låter intressant, i så fall välkommen att skicka in din ansökan till jenni.eneman@togk.se senast den 18 mars
Ansökningarna behandlas löpande.

Välkommen med din ansökan!