Torekovs Golfbana AB söker Greenkeeper

Nu behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en medarbetare - Vi söker dig som vill bli en viktig kugge i vårt team som arbetar med att vidareutveckla Torekov Links. Som anställd hos oss ingår du i ett team där vi tillsammans ska leverera en unik golfbana med hög finish och en attraktiv golfanläggning för våra medlemmar och gäster.

Torekovs Golfbana AB söker Greenkeeper

Vi ser att du har följande kvalifikationer:
- trivs att jobba i team och ser samarbete som en självklarhet
- flera års erfarenhet av golfbaneskötsel
- noggrann, effektiv och redo att möta nya utmaningar
- ett öga för detaljer och det lilla extra
- spelar och har ett intresse för golf
- minst VUB-utbildning eller motsvarande
- B-körkort
- erfarenhet av att köra grävmaskin är också meriterande men inget krav

Du kommer att rapportera till vår Head Greenkeeper. Din roll innebär daglig banskötsel, du kommer också att vara aktiv och delaktig i planering av årsarbetet samt utveckling av skötselprogram.

Anställningsform:
Tillsvidare tjänst 100% med start våren 2021 (vi tillämpar provanställning).
Välkommen med din ansökan senast den 16 december 2020.
Intervjuer och möten sker löpande under processen.
Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten – kontakta Henrik Gustavsson (Head Greenkeeper) 070-691 71 02 eller Caisa Reis (VD) 0768 70 26 36. Ansökan med CV skickas till henrik.gustavsson@togk.se.

Information om Torekovs GK

Klubben bildades redan 1924 och är en av de äldsta i landet. Banan är en klassisk linksbana med en karaktär som bjuder på stor variation i spelsituationer.Under flera år har vi målmedvetet och långsiktigt arbetat med att förstärka linkskaraktären. Vi har under ett flertal år blivit rankad topp 25 bland Sveriges golfbanor. I juni 2020 stod vårt nya klubbhus färdigt – en naturlig mötesplats där alla ska känna sig välkomna.