Torekovs Golfklubb söker krögare inför 2018

Vi söker en engagerad krögare eller krögarpar för arrende av vår Golfkrog och kiosk. Vi ser helst att du har erfarenhet som kökschef alternativt kock och som restauranginnehavare. Att du besitter goda kunskaper om hur golfbranschen ser ut och verkar ser vi som en fördel men inget måste. Du brinner för service och har god förmåga att engagera dina medarbetare och omgivning. Torekovs GK står inför en utvecklingsfas med ett nytt klubbhusområde, där du som krögare kommer att vara involverad då golfkrogen är en viktig del i vårt klubbhusområde och verksamhet.

Ditt uppdrag är att leverera ett kvalitativt och varierat utbud av förtäring såsom dagens lunch, smörgåsar, sallader, kaffe, fika, drycker (även med fullständiga rättigheter) samt middagar på kvällarna till våra medlemmar, gäster, företagskunder och vid tävlingar och arrangemang.
Krog och kiosk hyrs ut med fasta inventarier och vissa lösa inventarier. Restaurangen har idag ca 90 sittplatser inomhus och 70 platser utomhus som framförallt nyttjas sommartid.

Har du några frågor kontakta gärna Klubbchef Caisa Reis mobil. 0768-702636.
Välkommen att skicka din intresseanmälan och referenser till Klubbchef Caisa Reis, caisa.reis@togk.se

Torekov - en klassisk linksbana

Nere mot strandängarna på Bjärehalvön ligger Torekovs GK, en klassisk linksbana som bjuder på havsutsikt från alla hål. Torekovs Golfklubb är med sina 93 år en av Sveriges äldsta klubbar med en långvarig tradition och stolthet. I Golf Digests årliga ranking, hamnade Torekovs GK bland Sveriges 25 bästa banor.

Klubben har idag 18 hål, övningsområden, korthålsbana, driving range, putting green och golfshop. Klubben har cirka 1700 medlemmar och erbjuder golfspel året om. Golfkrogen har säsong mellan mars till december.