Torekovs Golfkrog

Vi är mycket glada och stolta över att få presentera Johan De La Vaux, Joakim Almén, Robbin Almén och Thommy Backner. Alla delar de en stor passion för mat, dryck och genuint värdskap och de har arbetat tillsammans under flera år inom Scandinavian Resort.

Johan De la Vaux
Bosatt i Båstad
Jobbat i hotell och restaurangbranschen sedan 2012 bland annat som restaurangchef i alperna, Hotel Tylösand, Sälens Högfjällshotell, Hamnplats 3, Topeja event och catering och Hotel skansen. Johan kommer att tillsammans med Jocke vara krögare på klubben.

Joakim Almén
Bosatt i Vejbystrand
Arbetat i restaurangbranschen i 28år främst i kök som kock/ köksmästare bland annat i Södertälje, Hos Jonas Vejbystrand, Topeja event och catering, och senast som platschef för Rasta Hallandsåsen. Jocke kommer tillsammans med Johan vara krögare på klubben.

Robbin Almén
Bosatt i Vejbystrand
Arbetat i hotell och restaurangbranschen i 23år som kock, köksmästare, Food & Beverage manager och krögare. Tidigare arbetsplatser bland annat Sälens Högfjällshotell, Skärets krog Smögen, Hamnplats 3 Båstad, nuvarande arbete inom Scandinavian Resort.

Thommy Backner
Bosatt i Sälen och på Bjäre
VD Scandinavian Resort (Sälens Högfjällshotell, Gammelgården Sälen och Topeja Event & Catering), arbetat i hotell och Restaurangbranschen med det mesta kök, restaurang och hotell/restaurang drift i 40+ år.