Vi söker nu en ny medarbetare till receptionen/klubben!

Medarbetare till Torekovs GK

Tjänst: Reception/golfklubben
Klubb: Torekovs GK
Tillträde: Enl. ök.
Anställningsform: heltid
Sista ansökningsdatum 5 augusti

Klubben som bildades redan 1924 är en av de äldsta i landet. Banan är en klassisk linksbana med en karaktär som bjuder på stor variation i spelsituationer. Under flera år har vi målmedvetet och långsiktigt arbetat med att förstärka linkskaraktären. I Golf Digest ranking, som omfattar Nordens 100 bästa banor, hamnade vi 2017 på en 24:e plats bland Sveriges banor.

Vi söker nu en medarbetare som kan och älskar golf, har god social kompetens och vill bli en viktig kugge i klubbens framtida utveckling. Du är serviceinriktad och vill ge bästa möjliga service till våra medlemmar, gäster, samarbetspartners och andra besökande. Du tycker om att driva olika projekt på egen hand. Du trivs lika bra att jobba i team som att under vissa perioder under året jobba ensam. Du brinner även för klubb- och tävlingsverksamhet.

Vi ser det som en stor fördel om du har bred golfkunskap.

Vi ser gärna att du som söker har:
- Viss datorvana
- Erfarenhet av Golfens IT-system
- Viss erfarenhet av ekonomiarbete
- Erfarenhet av tävlingsverksamhet
- Trivs att jobba med administrativa uppgifter
- Tycker om att jobba med sociala medier och uppdatering av hemsidor

Arbetstiderna och tjänsten är varierande över året och är en heltidsanställning. Tjänsten är främst förlagd i receptionen.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i urvalet av kandidater.

Välkommen med Din ansökan senast 2018-08-05
Kontaktperson är klubbchef Caisa Reis, tfn 0768-70 26 36
Ansökningarna behandlas löpande.

Ansökan skickas till caisa.reis@togk.se eller till