Vi söker en instruktör med idrottsansvar till Torekovs Golfklubb

Vi söker dig som vill vara med och utveckla golfklubbens idrottsliga verksamhet med golfsporten i fokus. Golfklubben har som ambition och målbild att erbjuda sina medlemmar och gäster en bred möjlighet att utveckla sin golf utifrån sina egna förutsättningar och behov.

Idrottsansvarigs roll
Din roll som idrottsansvarig är central i utvecklingen av klubben. Vi vill väva in traditionella värden med nytänkande, kreativitet och flexibilitet. Professionalism och trevligt bemötande är centrala värden, en lika väsentlig del är hur du ser på utvecklingen kring golfen och den idrottsliga verksamheten på sikt.

Du kommer även att vara en viktig del av teamet kring andra aktiviteter på klubben,
bland annat vill vi vara en aktiv klubb under så stora delar av året som möjligt. Vi söker en långsiktig lösning med en person som kan se möjligheterna med vår bana och klubb och som till fullo delar vår syn att Torekov är den bästa platsen att vara på.

Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet som tränare och en tydlig ambition avseende hur man driver en idrottslig verksamhet. Vi ser gärna att du har för vana och tycker om att jobba i team.

Timing

• Ansökningar skall vara inne senast den 30/10 2019.
  • Intervjuer och möten sker löpande och parallellt med ansökningsprocessen.
  • Startdatum och anställningsform kan diskuteras.

Skicka gärna en presentation av dig själv med tillhörande CV samt beskriv kort hur du ser på en idrottsansvarigs roll på Torekovs GK.Vi ser fram emot att få höra mer om dig och hur vi tillsammans skulle kunna skapa den mest attraktiva golfanläggningen. Välkommen med din ansökan och referenser till Caisa Reis, klubbchef, caisa.reis@togk.se, vid frågor kan du ringa Caisa på 0768-702636.

Vill du läsa mer om klubbens övergripande förutsättningar hittar du det under jobbannonsen på www.togk.se

Övergripande förutsättningar

Golfbanans erbjudande
Klubben erbjuder tack vare sitt unika läge och ypperliga underlag en åretruntanläggning, med stor potential att utveckla verksamheten under vår och höst. Torekov är en liten ort men ett mycket populärt resmål för den som inte känner att man behöver åka till de brittiska öarna för att spela genuin linksgolf. Bankommittén arbetar sedan många år att lyfta fram och utveckla linkskonceptet och integrera befintliga element i naturen. Förutsättningarna för långsiktig förädling av banan är oändliga och Torekovs Golfklubb rankas idag som en av Sveriges 25 bästa golfbanor.

Klubbhusområdet
I skrivande stund håller vi på att bygga ett hlet nytt klubbhus som kommer att stå klart tidig sommar 2020. I det nya klubbhuset kommer det att finnas en lounge, restaurang, bar, shop och reception och ett multi rum på ovanvåningen. Mycket fokus ligger på att detta skall bli en naturlig samlingspunkt i Torekov, oavsett om man är där för golfspel eller bara vill njuta av omgivningen.

Träningsområden
Klubbens range är på ca. 16 000 kvm och ligger centralt på banan. Klubben har för avsikt att anpassa rangen och med hjälp av tillgänglig teknik stärka idag befintliga möjligheter för träning. En grupp arbetar specifikt med detta projekt och här vill klubben engagera en framtida idrottsansvarig. På klubben finns även ett par pitchområden och en 6-hålsbana (40-90m) som fungerar mycket väl för alla typer av medlemmar och som en naturlig inkörsport till golfen.

Personalen
Vi är ett dedikerat team både inom banpersonal och den administrativ personal. Vi har ett öppet förhållningssätt till hur personalstyrkan skall utvecklas vidare utifrån vårt framtida erbjudande.

Medlemmarna
Idag består medlemmarna av ungefär 1200 aktiva varav juniorerna står för 250.
Under de tre senaste säsongerna har klubben satsat hårt på juniorer och under påsk, sommarlov arrangeras strukturerad träning. I tillägg erbjuds närboende seniorer och juniorer veckoträning som bedrivs under vår och höst. Vi är mycket måna om att öka antalet närboende i träning året runt.

Styrelsen och kommittéer
Styrelsen har sedan ett antal år arbetat intensivt med den strategiska planen för klubben. Man har identifierat ett antal områden som centrala för klubbens utveckling och varje område har en ansvarig och en tydlig plan. Mycket har genomförts men en del är kvar för att kunna erbjuda ett helhetskoncept.