Vill du bli Pro på Torekovs Golfklubb

Torekovs golfklubb kommer under hösten att inleda en rekryteringsprocess av tränarfunktionen på klubben, då klubbens nuvarande Pro slutar vid årsskiftet.

Torekov är inne i generationsväxling med många nya medlemmar och har allt fler unga talanger som tävlingsspelar och siktar högt. Sammantaget innebär detta nya behov och förväntningar och klubbens Pro är en viktig del i att positionera Torekovs Golfklubb.

Klubbledning och styrelse har påbörjat arbetet med hur pro-verksamheten i klubben behöver utvecklas på sikt. Just nu är vi inne i formaliseringen av vår kravspecifikation vilket sedan kommer att följas av en rekryteringsprocess. Funktionen är central i klubbens arbete och utveckling, mycket av den idrottsliga verksamheten kommer att byggas kring just tränarens funktion och långsiktighet är en viktig faktor för oss.

Ser du detta som ett utmanande steg vidare i din tränarroll och vill vara en viktig del i klubbens framtid, skicka en anmälan redan nu tillsammans med ditt CV. Skriv gärna ett par rader om hur du ser på en Pros roll i framtiden.

Anställnings-/avtalsform kan diskuteras.
Maila er intresseanmälan och CV till klubbchef Caisa Reis, caisa.reis@togk.se tfn