Årets vinterspelrätter är fulltecknade

Välkommen att teckna en vinterspelrätt hos oss 1 okt-31 mars 2020/2021 för 2800:- Betala receptionen, så får ni ert medlemsnummer för vinterspel

Årets vinterspelrätter är fullbokade!

Vi erbjuder en vinterspelrätt som gäller för perioden 1 oktober 2020 – 31 mars 2021.
Förutsättningar för vinterspelrätt:

• Det krävs aktivt medlemskap i annan klubb eftersom man inte blir medlem i Torekovs GK. Detta innebär vidare att man inte får medlems förmån vid t ex tidbokning, men under tider då boll­ränna gäller har man rätt att ”köa upp” i medlemsrännan.
  • Avgiften som är 2 800 kr, betalas i receptionen.
  • I samband med att avgiften betalas erhåller man ett spelrättsbevis som skall medföras vid spel på banan.
  • Avgiften är 2 800 kr oavsett när under perioden (oktober – mars) som den erläggs, dvs någon reducering av avgiften är inte aktuell – varken på grund av sent tecknad spelrätt eller till följd av ”dåligt väder”.

Välkommen att teckna vinterspelrätt för den kommande säsongen!

Vi förbehåller oss rätten att vid behov maximera antalet vinterspelrätter!