Dagens lunch 15-21 april 2019

A’la Carte – Serveras från 11.30 Krogens Räkmacka på hembakat rostat bröd Handskalade räkor (140g), hackat ägg i majonnäs, dill, picklad lök, gurka, sallad, tomat och citron 185 kr - finns även som sallad Högrevsburgare toppad med Gruyèreost serveras med karamelliserad lök, jalapeñomajonnäs, romansallad och Pommes-strips 185 kr

Veckans vegetariska 125kr inkl. salladsbuffé
Lasagne med grillade grönsaker och fetaost

 
Veckans fisk 145kr inkl. salladsbuffé
Ugnsbakad torskrygg med ”Buerre Noisette” kapris, citronfiléer, persilja och dill

 
Dagens husman 125kr inklusive salladsbuffé
Måndag
Rapsgris karré med grönpepparsås, haricots-verts och rostade rotfrukter

Tisdag
Krogens raggmunk med stekt rimmat fläsk och rårörda lingon

Onsdag
Majskycklinglår med dragon och citronsås samt parmesanbakad blomkål och ris

Torsdag
Biff Lindström med persiljesmör, skysås och stekt potatis

Fredag                               
Rödvinsbräserad högrev ”Bourguignon” champinjoner, rökt sidfläsk och små lök serveras med potatispuré


Helglunch 155kr
Schnitzel med vispat anjovis och kaprissmör, ärtor och råstektpotatis