Träning / Lektion /Junior
Ta din golf till nästa nivå
Vill du utveckla din golf och ha roligare när du spelar?

Vill du träna tillsammans med din partner eller kompis? Inga problem – boka en grupplektion. Vill du och ditt kompisgäng ha en egen kurs? Kontakta Alexandra för att hitta ett upplägg som passar just er. Betalning av lektioner sker i receptionen innan lektionstiden.
Alexandra Lennartsson
Vill du utveckla din golf och ha roligare när du spelar?

Vill du träna tillsammans med din partner eller kompis? Inga problem – boka en grupplektion. Vill du och ditt kompisgäng ha en egen kurs? Kontakta Alexandra eller Albin för att hitta ett upplägg som passar just er. Betalning av lektioner sker i receptionen innan lektionstiden.
LEKTIONER

25 min lektion
50 min lektion
Spellektion 6 hål
1-PERS

500kr
900kr
1300kr
2-3PERS


1000kr
1300kr
Albin Pettersson
Albins golfresa startade på Enköpings GK där han började spela golf som 16-åring. Direkt efter första säsongen var han fast i sporten. Han har inte storsatsat på det egna tävlingsspelet utan fastnade direkt, efter tränarassistentutbildningen (TAU) för att lära andra att utveckla sina kunskaper inom golf. Nu pågår nästa steg i hans personliga utveckling då han går den högre tränarutbildningen (HTU)!

Under varje lektion strävar Albin efter att eleven alltid ska få med sig bra övningar och verktyg som är anpassade efter deras sving och fysiska förmåga.
LEKTIONER

25 min lektion
50 min lektion
1-PERS

450kr
800kr
2-3PERS


9000kr
Boka lektion
Kurser
Säsongen 2024 - Planeringen inför en ny säsong är i full gång och presenteras i slutet av April.
Boka kurs
Sommarträning för barn
Röd grupp
Här är starten för alla våra nybörjare. I den röda gruppen får du en introduktion till golfen. Vi fokuserar på grunderna inom golfen och har roligt tillsammans genom lekar och övningar.

Gul grupp
Här går juniorer som har klarat alla delar från den röda gruppen samt 30- och 50-banan att anmäla sig till den gula gruppen. Om du har gått kurser under tidigare år och närmar dig en handicap på 54 kan detta vara rätt grupp för dig.

Sommarträning
Sommarträningen är avsedd för dig som har tagit grönt kort, har minst 54-hcp och har kommit ett steg längre i din golfträning. Under måndag till onsdag kommer det att vara varierad träning på olika moment inom golfen. På torsdagar kommer vi att spela på den stora banan.
Boka junior täning
Träningskortet
Vill du träna och utveckla din golf varje vecka med andra golfare? Då ska du hänga med på Träningskortet. Träningen består av golfens olika moment där vi blandar teknikträning med omväxlande utmaningar, för att träna så likt spelet på banan som möjligt. Träningspassen kommer på olika dagar och tidpunkter för att kunna passa så många som möjligt. Vårsäsongen är mellan v.16-23. Höstsäsongen är mellan v.34-42 (uppehåll v.39-40).

Pris: 2195kr
10-klippkort: 1795kr


Är du med på Träningskortet får du även 10% på privatlektioner. För mer info kontakta Alexandra via mail.
Maila Alexandra
Lektionspaket
Vill du ta din golf till nästa nivå? Nedan finns olika paket beroende på vad just du vill utveckla inom din golf. Vill du sätta ihop ett eget lektionspaket efter just dina önskingar så gör vi såklart det. Kontakta Alexandra för att boka lektionspaket.

Lilla lektionspaketet

Värde 2400kr betala 2150kr.
Exempel på upplägg:
  • 1st 50 min lektion

  • 3st 25 min lektion

Mellan lektionspaketet

Värde 3800kr betala 3350kr.
Exempel på upplägg:
  • 2st 50 min lektion

  • 4st 25 min lektion

Stora lektionspaketet

Värde 7900kr betala 6900kr.
Exempel på upplägg:
  • 1st spellektion på banan

  • 4st 50 min lektion

  • 6st 25 min lektion